Ontwikkelingen Kupang / YASAP Kupang 2022

 

 

 

   > Kindertetehuis / de tuin     

 

2022     1 februari ontving YASAP-Tarus de goedkeuring van Wilde Ganzen voor haar projectvoorstel “ The development of organic for environmentally friendly argriculture” bij YASAP. Zoals al in het filmpje “kebun organik”  te zien was, wordt deze droom nu ook met daadwerkelijk hulp gesteund door een grote buitenlandse NGO (Wilde Ganzen)!     Eerst voor een jaar maar dat kan later vervolgd worden tot een driejarige samenwerking.

________________________________________

2022   januari   Kerstviering bij YASAP Kupang op Timor.    Deze Kerstviering in het Kindertehuis werd op 4 januari gehouden. Dat kan dan nog steeds op Timor.

Alle kinderen hebben een rol (zingen of lezen) en ibu Dina Penpada (leidt de viering) ook haar man Pak Mes(shak) is aanwezig.

Ook Sarah en Maria en Ibu Brecht volgenden dit d.m.v. streaming verbinding! Na het officiële deel hebben de kinderen afzonderlijk nog leuk iets verteld allemaal in hun eigengemaakte nieuwe jurken voor Kerst! Het feest werd afgesloten met gezamenlijke maaltijd.

___________________________________________

 

2022   januari    Nieuwsbrief   Deze Nieuwsbrief is geschreven door Deby en de kinderen in het Engels.  Voor de kinderen een mooie oefening om te leren zich ook in het Engels uit drukken.

2022 01

Reactie op de nieuwsbrief

Geweldig dat zoveel kinderen hun verhaal aan ons vertellen. Mooi dat ze allemaal zo goed spreken over Masja. En zo te zien gaat het goed met Yasap! Wij vinden het mooi om op deze manier op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen bij Yasap. Wij bewonderen de vooruitgang die zichtbaar is bij Yasap en wensen  alle mensen die Yasap vormen een goed, gezond en voorspoedig   2022!   Jullie zijn Toppers.    Hartelijke groet, Kees en Marijke

 

 

 

 

 

 

 

 yasapnederland@gmail.com

 Telefoon: 06-20 821 810

 

HOE STEUN IK YASAP >>

 

Iban banknummer:

NL88 RABO 0356150267

 

   

   PRIVACYBELEID >>

 

 

 JAARVERSLAGEN >>

 

> Jaarverslag YASAP 2021

 

  NIEUWSBRIEVEN >>

 

 

 > Website.YASAP Kupang

 

> Organische land-, tuinbouw

 

> Moringa Oleifera

  _______

 

WILDE GANZEN

________

 _________

 

logo kerk in actie

 


Copyright © 2022. All Rights Reserved.